Всички помним този момент: актьорът   Едно е сигурно, Крис Рок

...
Всички помним този момент: актьорът   Едно е сигурно, Крис Рок
Коментари Харесай

След шамара: Уил Смит се завръща с нов филм

Всички помним този миг: артистът   

Едно е несъмнено, Крис Рок разгласи, че повече няма да се появи на церемонията, място, на което не се усеща сигурен, а на. Това обаче  не значи, че кариерата му е завършила, дори в противен случай.   
 Възраждане отхвърлиха да дадат конференция пред публицисти от 5 окт 2022 | Лидерът  Костадин Костадинов отхвърли провеждането за плануваната в 10:00 часа следизборна конференция...
Стрийминг платформата Apple TV+ пусна първия филмов откъс на кино лентата Emancipation ( " Еманципация " ), в който Уил Смит играе основна роля , с което дават да се разбере, че въпреки бъдещето на артиста да е под въпрос, новият му план ще стигне до екраните .

Лентата е режисирана от Антоан Фукуа и наблюдава същинската история на Питър (Смит) - негър, който е избягал от иго и който се причислява към американската войска, бореща се против робството в Юга.

" Отказвал съм на доста филми за робството през цялата си кариера. Не желаех да демонстрирам чернокожите в тази светлина. Но откакто прочетох " Еманципация ", разбрах, че това не е филм за робството, а за свободата, за силата и вярата. Това е филм за сърцето на един мъж, позиращ за фотография, която може да назовем - първата viral фотография. Камерите са неотдавна основани, а обликът на Питър и белезите му от бич обикалят света ", сподели Уил Смит при представянето на кино лентата.



Ако оставим това изявление настрани, филмът се появява без солидната реклама, каквато историята допуска. Още повече че премиерата му е планувана няколко месеца преди оповестяването на премиите " Оскар ", поради което се позволява, че лентата се е прицелила в най-престижните награди на киното.

Технически Уил Смит може да бъде номиниран за осъществяването си в категорията за най-хубава основна роля, само че няма право да участва на церемонията поради миналогодишния случай с комедианта Крис Рок.

Самият Уил Смит разгласи, че се отдръпва от участието си в Академията, а няколко месеца по-късно показа видео в YouTube, в което се разкая за бурната си реакция след смешка за прическата на брачната половинка му Джейда Пинкет Смит.

Въпреки съчувственото му послание обаче, се заприказва, че поради обществения изблик на принуждение е допустимо Уил Смит да е идната звезда, повалена от " културата на анулацията ". За известно време част от плановете му бяха замразени, а самият артист ограничи обществените си появи до обществените мрежи.

Но с филмовия откъс на " Еманципация ", Смит и екипът му демонстрират, че не са подготвени да оставят кариерата му да завърши след един пестник. Премиерата на " Еманципация " ще е на 9 декември в стрийминг платформата Apple TV+.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР